сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Управителите на Центъра за интегративна медицина: Лъжепророци или рицари в борбата с рака

Управителите на Центъра за интегративна медицина: Лъжепророци или рицари в борбата с рака

Лъжепророци или рицари в борбата с рака са управителите на Центъра за интегративна медицина – проф. Лъчезар Аврамов и проф. Христо Дамянов, гости в днешното предаване „Честно казано“?

За втори път за последните четири години здравните власти затвориха небезизвестния център, в който се практикуват алтернативни методи за третиране на ракови образувания, вкл. в краен стадий.

Това става чрез т.нар „инсулин-потенцирана терапия“, магнитолечение, озонолечение и др.

Аврамов и Дамянов се оплакват за поредните си неприятности, вкл. с прокуратурата, които идват след злостни публикации за тях във в. „Монитор“ – вестник от групата на Пеевски. Той публикува разследване със свидетелства срещу методите в центъра и обвинения в шарлатанство на лекарите.

Защо двамата се смятат за жертви на модела КОЙ и как опровергават „злостните клевети“ и обвиненията срещу тях и защитават методите си на лечение – чуйте от самите тях:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. http://www.daserste.de/information/wissen-kultur/w-wie-wissen/videos/falsche-heilversprechen-in-der-krebsmedizin-100.html

    Съжалявам, но пускам линк от националната телевизия в Германия, в който става въпрос за алтернативна терапия при карцином. Тук такива клиники не са официално признати и даже има предложения в бундестага да се забранят. Здравните каси не работят с такива лечители, а това означава, че нямат доказани ползи за здравето. Наистина е полезно при нелечима болни да има някаква грижа, но без обещания за излекуване и скъпи процедури на и без това съсипаните хора.