събота , 16 декември 2017
Начало / Спорно за спорта / Ударно начало на новия футболен сезон – „Левски“-“Лудогорец“ и „Славия“-ЦСКА

Ударно начало на новия футболен сезон – „Левски“-“Лудогорец“ и „Славия“-ЦСКА

Жребият предрече ударно начало за новия футболен сезон. Още в първи кръг на първа професионална лига един срещу друг се изправят „Левски“ и „Лудогорец“. В първи кръг ЦСКА се изправя срещу „Славия“. Готови ли са червените за срещите и концентрирани ли са, коментира Димитър Пенев.

„Доволен съм. Надявам се и ръководството и футболистите да бъдат доволни. Ще бъде интересен този мач. Селекцията на „Славия“ и ЦСКА е подновена. Смятам и че софийската публика ще бъде много доволна, а и вие, журналистите, ще научите много тайни“, заяви Пенев.

По думите му, клубът е в Австрия на подготовка. Направили са добри мачове до този момент. „Надявам се, че до края на седмицата ще има пълна яснота“, посочи Пенев.

Директорът Георги Караманджуков също коментира жребия и какво вещае той за „Лудогорец“.

„Знаете, че подхождаме с уважение и респект към всички отбори, но не се страхуваме от никого. Доказали сме, че можем да играем на всички фронтове, така че няма от какво да се страхуваме. Тежко ще е. В началото отборите не са в оптимална форма – това важи и за Европа, и за нашето първенство“, заяви Караманджуков.

Вижте също

Кои са най-добрите състезатели в българската борба за 2017 година и какви са амбициите им за догодина

Българската федерация по борба отличи най-добрите си състезатели и треньори за 2017-а година. За този …