неделя , 22 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Ударно начало на новия футболен сезон – „Левски“-“Лудогорец“ и „Славия“-ЦСКА

Ударно начало на новия футболен сезон – „Левски“-“Лудогорец“ и „Славия“-ЦСКА

Жребият предрече ударно начало за новия футболен сезон. Още в първи кръг на първа професионална лига един срещу друг се изправят „Левски“ и „Лудогорец“. В първи кръг ЦСКА се изправя срещу „Славия“. Готови ли са червените за срещите и концентрирани ли са, коментира Димитър Пенев.

„Доволен съм. Надявам се и ръководството и футболистите да бъдат доволни. Ще бъде интересен този мач. Селекцията на „Славия“ и ЦСКА е подновена. Смятам и че софийската публика ще бъде много доволна, а и вие, журналистите, ще научите много тайни“, заяви Пенев.

По думите му, клубът е в Австрия на подготовка. Направили са добри мачове до този момент. „Надявам се, че до края на седмицата ще има пълна яснота“, посочи Пенев.

Директорът Георги Караманджуков също коментира жребия и какво вещае той за „Лудогорец“.

„Знаете, че подхождаме с уважение и респект към всички отбори, но не се страхуваме от никого. Доказали сме, че можем да играем на всички фронтове, така че няма от какво да се страхуваме. Тежко ще е. В началото отборите не са в оптимална форма – това важи и за Европа, и за нашето първенство“, заяви Караманджуков.

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …