понеделник , 25 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / ЦСКА стартира зимна подготовка с нов треньор и трима юноши

ЦСКА стартира зимна подготовка с нов треньор и трима юноши

ЦСКА започна своята зимна подготовка. „Армейците“ стартираха на стадион „Българска армия“ с трима нови, но от юношеския състав и нов стар треньор в лицето на Стамен Белчев. Новото име в отбора е на Стефан Генов, който предизвика малък скандал. Амбициите, желанията си Стамен Белчев обяви на първата си пресконференция като постоянен треньор.

„Това е едно страхотно предизвикателство. Ще дадем максимума за доброто на отбора. Надявам се да е успешна и да имаме много поводи за радост през 2017 г. Надявам се до заминаването ни в Испания да имаме поне двама нови футболисти, най-вече в офанзивен план като нападатели. Не сме водили разговори за вратаря на „Лудогорец“ Стоянов. Имаме си вратари – ще разчитаме на тях“, заяви Стамен Белчев. Той обяви, че ще има нов човек в щаба и това е Стефан Генов.

„Със сигурност с някои футболисти ще се разделим. Надявам се да има яснота какви футболисти ще привлечем и спрямо това ще преценим с кои да се разделим. Галчев трябва да е тук. Същото важи и за него – ще преценим“, посочи треньорът на ЦСКА.

„Няма да допусна някой да ми се бърка в работата. Мога да чуя много мнения, но в крайна сметка аз вземам крайното решение, за което си залагам името“, заяви Белчев.
Спортният директор Пламен Марков обясни от своя страна трудно ли е било решението УС на ЦСКА да остави Стамен Белчев за постоянен наставник и имало ли е други варианти.

„Ръководството взе това решение. В никакъв случай не е било толкова трудно“, заяви Марков. Той пожела успех на треньора и да покаже, че ръководството правилно се е справило като се е спряло на него.

„Даваме си сметка, че „Лудогорец“ е един силен отбор. Той не е единственият съперник за титлата на България. Продължаваме да развиваме нашия отбор. Вярвам, че ЦСКА върви по правилния път“, заяви още спортният директор на ЦСКА.

Стефан Генов предизвика минискандал между ръководството на „Пирин“ и самия треньор, който се оказа, че го очаква в Благоевград за първа тренировка. Защо Генов се е съгласил скоропостижно да напусне работното си място от Благоевград и да акустира в София, съобщи самият той.

„Малко изненадващо получих покана от г-н Ганчев и знаете, че на г-н Ганчев и на ЦСКА не се отказва. Тук съм за втори път. Първият опит беше несполучлив. Знам какви са целите на този клуб и точно това ме привлича – искам да работя в такъв клуб с високи цели и с адекватни условия за изпълнението на тези цели“, заяви Стефан Генов.

Вижте повече за случващото се в ЦСКА в следващото видео:

Вижте също

На Мондиала: Свалки и секс туризъм в големи дози – бразилец и рускиня демонстрират. ВАР прати треньор на Иран в болница

Въпреки предупрежденията към руските жени да се въздържат от интимни контакти с чужденци по време …