понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / ЦСКА на кръстопът – коментар на Кирил Веселински

ЦСКА на кръстопът – коментар на Кирил Веселински

В ЦСКА сагата не е спирала. Големият въпрос сега е какво се случва с новото дружество, което обединява в себе си три клуба – „Литекс“, ЦСКА и „Чавдар-Етрополе“, и ще бъде ли то припознато от всички привърженици на армейците.

Това коментира по темата колегата от Би Ай Ти Кирил Веселински, според когото случващото се с отбора е „неморално“.

Докато феновете се притесняват и са разделени в немалката си част, защото от най-голямата фракция на ЦСКА искат оздравяване на старото дружество и не припознават този вариант за продължаване на живота на отбора, днес новият ЦСКА, наричан от недоброжелателите „хибридът“, стартира подготовка, отбеляза той.

Кои са в новия отбор, какви са целите на треньора Христо Янев и какво каза изпълнителният директор на отбора Пламен Марков – вижте в разговора и репортажите:

Кирил Веселински коментира и драмата около сблъсъците на руски и английски футболни фенове на Европейското първенство по футбол във Франция.

Според него френската полиция не се справя добре, като най-малко е трябвало да има обособена буферна зона на стадиона, предвид случилото се по-рано в Марсилия.

Шестима британци и един французин бяха осъдени след сблъсъците във френския град на мача между Англия и Русия. Според близки присъдите са твърде тежки за първо провинение. Повечето от тях са с от един до три месеца ефективни присъди.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …