сряда , 26 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Честно Казано / Цонко Цонков за кметълските приключения в Каварна
LUBA_TSONKO

Цонко Цонков за кметълските приключения в Каварна

Бившият кмет на Каварна Цонко Цонков издава втора книга за своите кметълски приключения. Асен Иванов разговаря с Цонков за Каварна, катуните, рок-легендите, най-интересните истории зад кулисите на фестивала и новата книга на бившия кмет.

„Истории има за много части и книги. Мисля, че съм опитал да обхвана всичко по-интересно, което се случваше около сцената в Каварна“, разказа бившият кмет на града, станал известен с рок фестивалите.

Той разказа, че Робърт Плант е поискал за подгряване легендарната фолклорна група „Мистерията на българските гласове“. „Тази година участвам в организирането на фестивала в Могилово. Продължаваме и с Джулай морнинг в Тутракан“, разказа Цонков за работата си днес.

„За мен Каварна сега изглежда много зле без това, което се случваше преди“, смята бившият кмет на града и обясни откъде идва името на турнето „Пътеводител на галактическия катунаджия“.

Цонко Цонков сподели, че политиката не му липсва и каза, че на тези избори е подкрепил „Воля“. „Не съм бил никога апатичен, когато е трябвало да се гласува“, каза бившият кмет и каза, че тепърва ще се види какво ще се случи с партията в парламента.

Вижте повече и чуйте целия разговор с Цонко Цонков в следващото видео:

Вижте също

komentar

Люба Кулезич за идиотските новини и политическия епицентър с дъх на корупция

Забелязвате, сигурна съм. В българския въздух се трупа истерия. На скорост ни заливат все по-идиотски …