петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Цензор в студиото! Валери Симеонов: Протестът на медиите беше организиран от един олигарх. Свикнал съм да си създавам врагове – така ми е приятно да живея

Цензор в студиото! Валери Симеонов: Протестът на медиите беше организиран от един олигарх. Свикнал съм да си създавам врагове – така ми е приятно да живея

„Нямам самолюбие и тщеславие да обикалям студиата“. Това заяви в студиото на „Честно казано“ вицепремиерът Валери Симеонов в коментар на призивите за бойкот на гостуванията му в телевизионен ефир.

„Този младеж ме ядоса много. Знаете, че по време на разговора с продуцентите, се определят темите, за които ще се говори. Беше ми обяснено, че няма как да не коментираме темата „Кумгейт“. Аз помолих да не говорим подробно, защото тази тема вече беше отминала, около нея се шумеше 5-6 дни, освен това, аз не съм от ГЕРБ. И какво стана – отидох и тази тема се дискутираше над 18 минути“. Така Симеонов коментира скандалното си участие в сутрешния блок на Нова тв с водещ Виктор Николаев.

„Духът в едно студио, не го създава госта, а водещият, а неговото държание беше безобразно. Извинение не получих, но за сметка на това срещу мен има атаки от всякакъв род от въпросните медии“, категоричен е вицепремиерът.

„Днешният протест на журналисти беше организиран от една медийна група, която обслужва олигарха Иво Прокопиев“, допълни той.

Вицепремиерът коментира и отказа на прокуратурата да образова досъдебно производство срещу журналиста и депутат от БСП Елена Йончева след подадения от него сигнал за оградата на турската граница.

„Оградата все още не е обект на националната сигурност, но тя ще стане такъв. Мога да ви кажа, че кашони с документация са изнесени от Ямбол в Хасково и са закарани в президентството“, заяви Симеонов.

„Не мога да допускам, че атаките към мен минават през някои етажи на властта“, коментира вицепремиерът настояванията да подаде оставка.

„Аз съм чепат човек, създавам си врагове. Така съм свикнал, така ми е приятно да живея“, категоричен е Валери Симеонов.

Вижте целия разговор във видеото, а още от „Честно казано“ гледайте ТУК!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. кълвачо

    Свикнал бил да си създава врагове,не бил хлевоуст,но бил чепат човек.Абе Откровен тъп…р