неделя , 21 януари 2018
Начало / Новини / БЪЛГАРИЯ / Цацаров за Марешки: Недостойно е да хвърля клетви срещу прокуратурата

Цацаров за Марешки: Недостойно е да хвърля клетви срещу прокуратурата

„Недостойно е Веселин Марешки да обосновава собствената си невинност с хвърлянето на клевети срещу наблюдаващия прокурор“, заяви пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров във връзка с изказване на председателя на ПП „Воля“ от тази сутрин, че обвиненията срещу него са скалъпени.

„Разбирам правото на всеки обвиняем да защитава себе си, то не може да бъде отречено, както по смисъла на наказателно-процесуалния кодекс, така и публично. Не съм гледал г-н Марешки, но от всичко, което разбрах, което е казано, разбирам, че тук не става дума за защита, а на моменти за откровени клевети“, заяви Цацаров.

„Да се обосновава собствената невинност с хвърлянето на клевети върху наблюдаващия прокурор на делото е най-меко казано невъзпитано, а най-откровено недостойно. Недостойно за мъж, за член на парламента“, каза още главният прокурор.

Вижте цялото изказване на Сотир Цацаров в следващото видео!

Вижте също

Военен самолет „Спартан“ е аварирал на авиобазата в „Граф Игнатиево“. Чешкият парламент свали имунитета на премиера Андрей Бабиш. И още в късната емисия новини на 19 януари

Военен самолет „Спартан“ е аварирал на авиобазата в „Граф Игнатиево“. Пострадали няма, нанесени са само …