четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Тримата мускетари на карикатурата от „Прас прес“: Принудени сме да крещим

Тримата мускетари на карикатурата от „Прас прес“: Принудени сме да крещим

Тримата мускетари на карикатурата Чавдар Николов, Чавдар Георгиев и Христо Комарницки гостуваха в „Честно казано“ на Люба Кулезич след небивалия успех на техния общ нов сатиричен в. „Прас прес“, чийто първи брой бе изкупен за часове.

Имах чувството, че съм партизанин от 9-ти и разпространявам нещо нелегално, пошегува се Георгиев, разказвайки за начина, по който са се опитвали да разпространяват изданието и в провинцията, до която са стигнали много по-малко бройки. В това на места са им помогнали техни симпатизанти. Но за съжаление в големи градове като Пловдив и Русе няма нито един брой, изказа съжаление той.

По думите му много хора вече разпознават това, което правят, като някаква форма на съпротива, като искра, която би могла да промени статуквото.

При кого да отидем, попита реторично Николов в отговор на въпроса как са си мислели, че могат да идат при монополиста в разпространението на печата (Делян Пеевски), чийто прякор е дал името на вестника.

Принудени сме да крещим и да използваме все по-агресивни послания, за ни видят и чуят, че така не става, не бива и неможе повече, добави той.

Целим да вкараме читателя в собствената му кожа, да се почувства удобно в нея, смеейки се на нашите рисунки, каза и Комарницки.

Чуйте целия разговор с тримата за сбърканата реалност, за властта и нейните изображения в карикатурата:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  …и Отново – Ние ! Всички !! Заедно !!!
  – Се слага виа БиАй онлайн копие !
  – Се организира уебкаст с/на Всеки брой ! …а защо не И с Дискусия ?!
  – Се осигурява Партниране с БНТ и БНР…+Вирджин…+Дарик…+ Енерджи…ами И с/виа Хр. Стоичков ?
  Успех !