четвъртък , 23 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / Треньорът на ЦСКА-София се извини на феновете за загубата от „Дунав“
SPORT_CSKA картинка

Треньорът на ЦСКА-София се извини на феновете за загубата от „Дунав“

Треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску се извини на феновете на отбора за загубата от „Дунав“ (Русе) и обеща много скоро тимът да стане отборът, за който феновете мечтаят.

„Искам да поздравя „Дунав“ за победата, за начина, по който се бори за нея. Извинявам се на феновете. Надявах се на съвсем различен резултат. Искам да обещая, че за кратко време ще създадем отбор, за който те мечтаят“, заяви Йорданеску след загубата.

„Ще ни трябва обаче време. Имахме шансове, но не вкарахме. Знам какво трябва да направя и ще го направя. Имаме много нови и трябва да изградим връзките. За сега нямаме решенията, които ни трябват, но ще работим“, даде заявка треньорът на червените.

„Всеки от футболистите трябва да разбира какво прави на терена, да има физическа и психическа сила, за да се бори. Новите футболисти са класни играчи, ще увеличат класата на тима. Ще ми се да ги имахме по-рано, но това е положението. Благодаря на собственика, че ги взе, но много от тях не играха като отбор. Футболът е отборен спорт“, подчерта Йорданеску.

„Всички говориха, че до сега не сме играли със силни отбори. Мисля, че заслужено ги победихме. Нашата цел е да не изпаднем“, каза от своя страна треньорът на „Дунав“ (Русе) Веселин Великов.

Футболистът Антон Огнянов поздрави съотборниците си за сърцатата игра и каза, че се стараят за всеки един мач.

Вижте отзивите след мача ЦСКА-София и „Дунав“ (Русе) в следващото видео:

Вижте също

SPORT_TALANT картинка

Представяме ви Димитър Исаев – голямата надежда на скоковете във вода

„Много елегантен и красив спорт. Така мисля, че е най-добре да се опише“, казва младата …