петък , 23 февруари 2018
Начало / Спорно за спорта / Треньорът на „Ботев“-Пловдив: Йордан Минев вече е част от отбора

Треньорът на „Ботев“-Пловдив: Йордан Минев вече е част от отбора

„Ботев“-Пловдив вече се готвят цяла седмица за контрола. Какво каза обаче наставникът на тима Николай Киров в специално интервю за Би Ай Ти и „Спорно за спорта“ за подготовката на отбора, целите в Лига Европа и може ли „Ботев“-Пловдив да надгради постигнатото от последния шампионат.

Николай Киров обясни, че е имало много малко време почивка. По думите му, вече втора седмица отборът се готви за контроли.

„Няма контузии и всичко върви по план. 3 контроли ще има в лагера в Банско. Две от тях са ясни. Едната е с отбора, носител на купата на Македония, а втората среща ще бъде с отбор от Кипър. Очакваме да се намери и трети съперник“, заяви треньорът.

„Действително контролите са малко на брой“, призна Киров.

Той коментира и новите попълнения като изрази надежда отборът да привлече още един футболист. Киров призна, че Йордан Минев се е включил в следобедната тренировка вчера. „За мен вече той е част от нашия отбор“, заяви Киров.

Той коментира и целите в лига Европа и първа лига. „Ще мислим за по-добро класиране в първенството“, добави още треньорът на „Ботев“-Пловдив.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Белчев: Мачът с „Черно море“ ще е труден. Въпрос на време е новите попълнения да вдигнат нивото на отбора

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели, че мачът с Верея (5:0) е в историята и …