четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Тръгва ли си Спас Русев от „Левски“ – коментира Мирослав Иванов

Тръгва ли си Спас Русев от „Левски“ – коментира Мирослав Иванов

За 3 февруари 2017 г. е насрочено извънредно общо събрание на „Левски“, като в дневния ред е предвидена и смяна в Надзорния съвет. На път ли са сините, месеци след новия си собственик Спас Русев, да се сдобият с нов – за това „Спорно за спорта“ разговаря с журналиста Мирослав Иванов.

„За Спас Русев „Левски“ е единствено присъдружна сделка към неговото участие в придобиването на собственост в БТК. Няма как да очакваме от такъв собственик да отделя внимание и средства в този случай“, коментира той.

Никой не вижда в клуба да бъдат инвестирани средства от собственика в момента и това е проблем, добави Иванов.

Журналистът е категоричен, че Русев няма никаква визия и план за управлението на клуба, а причина е липсата на каквото и да било желание у него да развива този проект, в който поради някакви обстоятелства е влязъл.

Иванов не е абсолютно сигурен дали на 3 февруари Спас Русев ще си отиде, но смята, че свикването на това събрание е вопъл от негова страна към онези, назначилите го на този пост. Посланието му – „Дайте да видим какво ще правим сега, защото аз собствени пари в това нещо няма да вложа“.

Сините фенове са склонни да приемат не грандиозни обещания, а ясен план за развитието и целите на отбора, категоричен е журналистът.

Какви са причините за състоянието на „Левски“, неясното управление и финансиране – чуйте целия коментар на Мирослав Иванов:

Вижте също

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА. Душманинът на Лудогорец дебне „армейците“ в Лига Европа. Ел Маестро след първия си мач: Доволен съм

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА – португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима е официално …