понеделник , 20 ноември 2017
Начало / Хайд Парк / Тома Биков за „Суджук гейт“: Реагирахме веднага. Да набием Мартинов с пръчки на площада ли?

Тома Биков за „Суджук гейт“: Реагирахме веднага. Да набием Мартинов с пръчки на площада ли?

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков гостува в „Хайд парк“ с коментар за края на политическия сезон и за соченияткато общ успех за всички политици у нас договор за добросъседство с Македония.

„Никой няма претенции, че в ГЕРБ има светци. Естествено, че на определени места има и случаи като този с Живко Мартинов. Така че, никой не е застрахован – ние реагирахме категорично, за разлика от БСП. Какво да направим повече – да набием г-н Мартинов с пръчки на площада ли“, заяви Тома Биков.

Потърсихме и гледната точка на опозицията – БСП, с коментар от Валери Жаблянов, който се включи по телефона пряко от Бузлуджа. Той изказа и позиция относно вътрешнопартийните противоречия в левицата и най-вече скандала с Георги Гергов, чието поведение беше определено от лидера на БСП Корнелия Нинова като „илюстрация на паралелната държава“.

Темата със свалените депутатски имунитети с включване по телефона коментира Гергана Стефанова, председател на парламентарната група на партия „Воля“. До момента трима нейни представители вече са със свалени имунитети.

Вижте целия разговор в следващото видео!

Вижте също

Стефан Софиянски: Ревизията на приватизацията е отклоняване на вниманието

„В момента, в който БСП и ГЕРБ се скараха кой е по-корумпиран, се сетиха, че …