понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Тодор Георгиев за новия си клип „Там където“

Тодор Георгиев за новия си клип „Там където“

Ново музикално видео и нов живот отново в родината, която никое друго място не може да замени – това връща в България музиканта Тодор Георгиев, който бе част от екипа на Би Ай Ти в Чикаго. В еМисия България бе показан и клипът на парчето „Там където“.

Пътуването помага, защото развива светогледа ти, а това е много нужно, когато искаш да правиш музика, в която има истории, смята той.

За новия си клип разказва, че е сниман само за четири часа на случайно място на Витоша.

Аранжиментът на „Там където“ е на Светлин Къслев, с когото музикантът работи от няколко години. Видеото пък е дело на Петър Кирилов и Павлин Табашки.

Официалното представяне на видеоклипа е на 22 април в столичния клуб Hacienda от 20 ч.

Тодор подготвя още песни, като постоянно е „с китара в ръце“, има и нова концепция за живите концерти.

Музикантът трябва да е критик на случващото се в обществото, но може би хората нямат нужда дори музиката да им натрапва това, по-скоро търсят в нея позитивни емоции, смята още той. Чуйте целия разговор:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …