четвъртък , 23 ноември 2017
Начало / Спорно за спорта / „Левски“ е между Аврам Грант и Делио Роси. Тити зове за вот на доверие към Ники Митов

„Левски“ е между Аврам Грант и Делио Роси. Тити зове за вот на доверие към Ники Митов

Какви са приликите и разликите между фалита на баскетболния „Левски“ и футболния ЦСКА и има ли разлики в задълженията им към държавата – това попитахме институцията в българския баскетбол Тити Папазов, който категорично отказва да приеме, че двата случая са сходни.

„Създаването на новия БК „Левски“, на който аз съм президент, е в следствие на желанието на човека, който изпълнява ролята на президент, да се оттегли. Юлия Боянова на 6 август обеща пред президента на федерацията, че ще се оттегли“, обяснява Папазов. По думите му тъй като тя не се оттегля, а не желае да подаде заявка за участие в А група, те са принудени да създадат нов отбор и да направят нова регистрация.

Тити Папазов отговоря и на обвиненията за оставени задължения зад гърба си, като твърди категорично, че клубът не е ощетил държавата и не е правил никакви умишлени действия за заобикаляне на закона.

Папазов коментира и „синята“ идея на Спас Русев, като според него ако в началото той е гледал стратегически, то с времето ще бъде привнесен и сантимент.

Защо Тити хвали ръководството на „Левски“, защо зове за вот на доверие към треньора на сините футболисти Николай Митов, как вижда ролята на Красимир Иванов и Даниел Боримиров, защо според него дори да има милиарди, „Лудогорец“ не може да си купи публика – вижте в цялото интервю:

Междувременно продължава раздвоението сред сините привърженици за това трябява ли да се даде още шанс на Николай Митов да остане треньор на сините. Вчера те постигнаха първа победа – срещу „Витоша“ (Бистрица) с 2:0. Наш екип бе пред сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ и попита феновете какво мислят по въпроса:

Вижте също

Каква е тайната за успеха на тандема Димитров – Валверду? Гришо поставен под номер 2 в Брисбейн

Химията между Григор Димитров и Даниел Валверду не остана незабележима и след най-големия успех на …