понеделник , 16 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Тихомир Тошев с ценни съвети как да обслужвате кредитите си

Тихомир Тошев с ценни съвети как да обслужвате кредитите си

Кредитният експерт Тихомир Тошев гостува в студиото на Код 11-13 и обобщи какви са тенденциите в кредитите това лято, как можем да спестим и продължават ли българите да теглят заеми за лятната си отпуска. Тошев даде и ценни съвети за хората с ипотечни кредити.

„Българинът предпочита да отиде на почивка със спестени средства“, обясни Тошев като посочи, че все по-рядко се теглят кредити за летните отпуски.

„Имаме горещо лято. Тази година българинът освен на почивка се отдава и на покупка на имоти и ремонти на такива. Пазарът на рефинансиране също е доста активен. Лихвите през последните две години слязоха доста надолу при ипотечните кредити“, обясни експертът.

Той посъветва хората с кредити да следят непрекъснато лихвите и да искат предоговаряне на условията в същата банка. Вижте какво трябва да направите, ако решите да рефинансирате задължението си в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …