петък , 22 юни 2018
Начало / Код 11-13 / Тежка верижна катастрофа на магистрала „Тракия“

Тежка верижна катастрофа на магистрала „Тракия“

Три верижни катастрофи с около 40 превозни средства затвориха магистрала „Тракия“ в двете посоки. Ицидентът е станал в района на Ихтиман. Няма данни за жертви, но са пострадали над 20 души, като един от тях е в тежко състояние. Сред ранените има и дете на 2 години. Изпратени са над 18 линейки.

Комисар Бойко Рановски от пътна полиция заяви, че огледът продължава, вероятната причина за тежката катастрофа е слаба видимост от мъгла и дим от горящо сметище в близост.

За състоянието на пострадалите пък информира Мария Пойразова, говорител на „Пирогов“.

„При нас са докарани четирима пострадали – две възрастни жени в тежко състояние и майка с дете. По спешност хирурзите на „Пирогов“ оперират една от възрастните жени, другата жена е с много фрактури“, каза Пойразова.

Репортерът ни Божидар Николов пък е близо до мястото на катастрофата, като съобщава, че движението още не е пуснато към 12 ч. на обяд. Той показа и къде се отклонява движението по обходния път през Ихтиман и обобщи актуалните данни до момента:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …