вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Театър пред театъра – излизане от черупката на консервативната институция

Театър пред театъра – излизане от черупката на консервативната институция

Репортерът на Би Ай Ти Божидар Николов продължава своята обиколка. Той бе пред входа на Народния театър „Иван Вазов“ в София. Стълбите са покрити със сцена на открито, а точно срещу тях има места за зрителите. Инициативата „Театър пред театъра“ ще продължи една седмица.

Цветан Николов – заместник-директор на театъра, разказа подробности за инициативата и представленията в програмата.

„Днешното представление се отлага за 8 юли, а хората могат да презаверят за тогава. Ние контролираме много неща, но не и времето“, разказа Николов.

Близо 1000 души могат да гледат театър пред театъра. Георги Мамалев, София Бобчева, Христо Терзиев, Аня Пенчева и изобщо цялата трупа на Народния театър ще участва в представленията.

„Тази инициатива се случва за първи път“, разказа още Цветан Николов и добави, че се излиза от черупката на консервативната институция.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …