събота , 24 март 2018
Начало / "Завърналите се"...поредица на Петя Кертикова / Тaзи седмица в „Завърналите се“ разказваме историята на една съвсем наскоро прибрала се от Америка бъргарска фризьорка.

Тaзи седмица в „Завърналите се“ разказваме историята на една съвсем наскоро прибрала се от Америка бъргарска фризьорка.

Тя има награда от престижното американско състезание за коафьори – Hair Wars. Има салон в най-българския квартал на космополитното Чикаго и след седем години решава да си дойде у дома.

Вижте също

„Завърналите се“: От България с любов – Мария, Венсан и негово величество шоколадът

Навръх Осми март, в рубриката „Завърналите се“ Петя Кертикова Ви среща с една дама решила …

7 коментара

 1. Александра

  Тази, фенка на Наталия да си напише името, за да може да се разбере поне тази помия от къде идва!

 2. Александра

  Е, не! Вече наистина ми писна от разбирачи! Оказва се, че и в интернет пространството се намират от онези ужасни, нямащи работа хора, които само си търсят плячката и нападат като вълци (в случая автора на статията и учасникът- Цвети) още в първите секунди на публикуването на нова статия! Вместо да загрозявате всяка статия с вашето безочие и невежество, идете и прочетете някоя книжка. Ако пък и тя не ви хареса, винаги може да я оплюете (както и правите винаги). Е, ако и тогава авторът й се засегне от компетентните ви коментари, ще ви призная и ще започна да ви уважавам.
  Но дотогава… вие си оставате просто едни повърхностни разбирачи на нищо…!!! Срамота!!!!

 3. Цвети е един прекрасен, мил и истински добродушен човек, който всички в Чикаго обичат и абсолютен професионалист, що се отнася до фризурата! Засрамете се, злобари такива! „Фенка на Наталия“, държиш се като първокласничка. На какво прилича това – Агитката на Левски срещу тази на ЦСКА?! Ще се карате коя е по-добра фризьорка?! Айде, стига глупости! Грозна работа да говорите такива простотии…Цвети, горе главата, мила! Явно си събрала си много хейтъри и завиждачи, но така е…ако нямаш хейтъри, значи не правиш нещо както трябва! Само напред и нагоре!

 4. Kvo hranite be shushumigi

 5. Фенка на Наталия

  Отвратителна е тази Цвети. Наталия Калева е много по добра от нея в Чикаго всички го знаят. Около Цвети са се събрали само квачки и кифли които само гледат да съберат някой „like“ за страниците си на фейсбук. Цвети е менте и само позира пред камерите за кифладжийски снимки и само се фукляви с безизвестния махленски конкурс от между 4 салона на който казват „Hairwars“…..много е жалка. Наталия е номер 1!!!

 6. Taia tapa kurva ia nauchiha vsichki v chicago i reshi da se pribere.

 7. Дървосекачът

  Чудесно, г-ци Михайлова&Кертикова&Василева !
  …ама Вземете да попомислите :
  а. И за Технически… И за Прависти… И Лингвисти… Историци…,Финансисти…хеле пък Работили В Управлението на Водещи Държави !
  б. за Мрежиране по Създаване на Start-ups ! …че И на Облак/Cloud принцип !
  ( Успех !)