понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Тази неделя в „Просто Диков“

Тази неделя в „Просто Диков“

Основна тема на Стажанта тази седмица – какво се прави, когато премиерът е наречен „лъжец“.

Министър-председателят Бойко Борисов даде пространно интервю пред Полина Паунова. В студиото – журналистът, задаващ неудобните въпроси.

Шефът на Софийския градски съд Калоян Топалов за това защо поиска извинения от Борисов.

Единственият българин с присадени и сърце, и бъбреци – за убийствените пороци на държавата и здравеопазването.

Асен, от прословутата фраза „Асене, върни“ – спътникът на водещия от спортното предаване „Едно към едно“ по Канал 3.

Очаквайте от 18.30 ч. тази неделя в „Просто Диков“.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. Качете го … нищо ,че каза толкова истини . Не боли

  2. Стоян Хаджиев

    „Просто Диков е единственото предаване „без маска и грим“ в българския медиен ефир. С този начин на водене, на говорене, откровено, 1:1 аудиториите на останалите български телевизии в неделя след 18,30 ч. ще опустеят. Защо не качвате всички интервюта на сайта Ви ? Вчера в един момент за около 15 минути се наложи да прекъсна гледането на разговора с „Единственият българин с присъдено сърце и бъбрек“. Разговорът бе много интересен и бих искал да го чуя целия, но не го откривам в сайта на телевизията.Дали не мога да го намеря или не сте го качили ?

  3. „Просто Диков“ – единственото предаване без „маска и грим“ в българския медиен ефир ! По този начин на говорене в интервютата, откровено, 1 : 1, в неделя от 18,30 аудиториите на другите телевизии ще опустеят. Защо не качвате всички интервюта? Например вчера бях ангажиран и се наложи да се отклоня за около 15 минути, така че чух само част от разговора с „Единственият българин с присъдено сърце и бъбрек“. Разговорът беше много интересен, но за съжаление не го намерам на стената Ви ! Възможно ли е да не съм успял да го открия ?