вторник , 19 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Татяна Кристи: Границата между смешното и сериозното в България отдавна се е изгубила

Татяна Кристи: Границата между смешното и сериозното в България отдавна се е изгубила

Защо заплашиха с убийство журналистът и пиар експерт Татяна Кристи, която е по-известна с политическите и социалните си шаржове, след като влезе в ролята на председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин. Кристи се включи на живо в ефира на еМисия България.

„За съжаление границата между смешното и сериозното в България отдавна се е изгубила и причината за това е повредената политическа и медийна среда, в която не съществува качествена политическа и социална сатира. Тя би позволила на хората да различават и да разпознават този жанр“, коментира Кристи.

„От друга страна е огромният брой безобразия, които се случват в България. Хората са свикнали с тях толкова много, че са забравили да различават реално от фикция. За ефекта на сатирата направих гротескно изказването на г-н Рагин, което само по себе си беше абсурдно“, обясни още тя.

„Имаме действителност на кривите огледала и представите ни са объркани – кое е истина и кое не е истина. Хората живеят с представата, че всички ги лъжат и мамят, че има безкрайна конспирация“, подчерта Татяна Кристи.

Хората не са успели да видят пародията в нейното видео, което е толкова абсурдно, че за нея не е ясно как е възможно хората да не я различат. Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …