сряда , 20 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Светослав Петров, Милко Георгиев и Йорданеску с реакции след мача ЦСКА-София срещу „Берое“

Светослав Петров, Милко Георгиев и Йорданеску с реакции след мача ЦСКА-София срещу „Берое“

Спортният директор на „Берое“ Светослав Петров, Милко Георгиев и треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску коментираха мача между „Берое“ и ЦСКА.

„В третата минута ни свирят дузпа и три жълти картона. Аз не можах да разбера за какво е тази дузпа. Футболистите на ЦСКА-София не можаха да разберат дали е дузпа или не. Кому е нужно това? Нека да играем, а като са по-добри – да победят“, коментира емоционално след двубоя между ЦСКА-София и „Берое“ Светослав Петров.

„Румънецът като е толкова голям треньор, така ли ще му помагаме? Нека да играят. Ако са по-добър отбор, да ни победят – няма лошо. Но по този начин ли трябва да ни бият?“, ядосва се Петров. Той каза, че са ги предупредили преди мача, че няма да е феър-плей, но не пожела да разкрие от кого е дошло предупреждението.

Милко Георгиев каза, че критиките до голяма степен са били основателни. „Предполагам, че след такъв момен само ЦСКА може по този начин да се вдигне“, каза той. „Светльо Петров да ми се обади и да ми каже кой го е предупредил, че няма да има феър-плей“, каза Георгиев. „Надявам се, че това беше катарзисът на отбора, който го вдигна“, добави още той.

Едуард Йорданеску заяви, че е имало много добри моменти и е видял позитивни неща, Треньорът на ЦСКА-София обясни, че трябва да се задържи това ниво и при гостуванията.
„Искам да играем еднакво добре и удома, и навън. Не съм имал ултиматум от ръководството. Имам договор с клуба и искам да благодаря на собствениците за кредита на доверие, който ми дават. Знам какво трябва да направя с отбора. Единственото, което ми трябва, е време“, заяви треньорът.

Чуйте всички коментари, отзиви и реакции след мача в следващото видео:

Вижте също

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА. Душманинът на Лудогорец дебне „армейците“ в Лига Европа. Ел Маестро след първия си мач: Доволен съм

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА – португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима е официално …