вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Суперзвездите на „Челси“ се закичиха с мартеници, Кейхил се радва на виното ни

Суперзвездите на „Челси“ се закичиха с мартеници, Кейхил се радва на виното ни

Как стана така, че суперзвездите на лондонския клуб „Челси“ се закичиха с български мартеници?

Виновник за това е Кирил Евтимов, голям български фен на „Челси“, който подари мартеници на играчите на лондонския клуб преди мача им със „Суонзи“.

„Радвам се, че се получи, бяха доста изненадани. Имах голям късмет, че попаднах първо на Давид Луис, който, като типичен бразилец, реагира спонтанно, добронамерено и позитивно. Казах му, да си закачи мартеницата за кадем, в къщи или в колата. Той наистина се зарадва на подаръка. Що се отнася до Гари Кейхил, той сякаш се зарадва повече на виното, което му донесох от България“ – споделя Евтимов. Той бе гост в студиото на „Спорно за спорта“.

„Общо взето, мисията е изпълнена, на доста хора подарих мартеници и те победиха“, продължи разказа си българският фен.

Какво още каза Кирил Евтимов за мартениците, за атмосферата на „Стамфорд бридж“ за отношението на публиката на „Челси“ към треньора Конте, както и какво е усещането да те ограбят на „Уембли“ – вижте видеото:


Вижте също

Медиите в Бразилия сринаха със земята суперзвездата Неймар. Скандал в Хърватия: Изхвърлиха играча на Милан Никола Калинич

https://youtu.be/2M2EJLbimR4 Повод за разочарование от снощи има и тимът на Бразилия. „Селесао“ завърши сензационно 1:1 …