неделя , 24 юни 2018
Начало / Новини / „Суджук гейт“ – ял ли е Борисов рекетьорски суджук. И още – Сотир Цацаров за обвинението по аферата КТБ

„Суджук гейт“ – ял ли е Борисов рекетьорски суджук. И още – Сотир Цацаров за обвинението по аферата КТБ

На пресконференция пред медиите главният прокурор Сотир Цацаров разкри подробностите от разследването, вследствие на което е поискал имунитета на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Става въпрос за 4 тона суджук, направен по специална рецепта, който бил предназначен за премиера Бойко Борисов.

И още – главният прокурор отговори на журналистически въпроси във връзка с обвинението за аферата КТБ, което вчера беше внесено в съда.

Вижте цялото изявление на Сотир Цацаров в следващото видео!

Вижте също

Румен Радев и Александър Вучич обсъдиха проблемите на българите в Сърбия. За какво се договориха?

Президентът Румен Радев и сръбският му колега Александър Вучич се срещнаха с българската общност в …

3 коментара

  1. не се гаси.....

    Ха-ха, ортакът на Капонката, майко мила! Въртят се едни и същи нищожества. Рада Д. от Варна, сигурно е продал кемпера, понеже голямата заплата изтече в канала!!

  2. не се гаси.....

    Аз не знам дали е ял суджук Борисов, но Сашко скиорчето ще гризне дръвцето. Фриц Николайчо -компетентен от съдебната реформа, през абортите, МОЧА, гейове и бойните изкуства, в момента за 6 път за седмицата лае при Диков. Той изглежда спи в телевизията. Припомням ви, че тази тъпа история се повтаря – така беше 2-3 месеца преди да фалира ТВ7, а в тази тираджийска кабеларка прибраха до 80% от личния състав на фалиралата Цветанвасилева радиоточка! Освен това една от най-тежките и нелечими зависимости е да те показват по телевизията. Адвокате, адвокате, приличаш на заложник……Е, не! Следва личният прокурор на Самоковеца и на Красьо Черния, уволнен дисциплинарно! Вони!

  3. Цоньо от Добрич

    Не бил ял, ли? Че той да не би даси признае? Пък и може никой да не му е казал откъде е вкусната мръвка на герберските трапези, на които сигурно е сядал…