събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Стоянка Мутафова празнува рожден ден на сцена в Берллин

Стоянка Мутафова празнува рожден ден на сцена в Берллин

Стоянка Мутафова празнува 94-ия си рожден ден на сцена в Берлин, където пред българска публика изигра емблематичната си роля в спектакъла „Госпожа стихийно бедствие“.

За атмосферата покрай представлението разказа Кремена Куманова, която живее в германската столица, за предаването еМисия България на Би Ай Ти.

„Залата в Къщата на руската култура беше пълна, имаше и много деца. Предварително бяха продадени 450 билети, като много българи дори не успяха да си вземат пропуски“, посочи тя.

„Всички присъстващи внимаваха за случващото се на сцената. Всички бяха мили имаше опашки от хора, които искаха да я поздравят, а на една маса се събраха букети с цветя“, разказа още Куманова.

По думите ѝ постановката е била главозамайваща, а Стоянка Мутафова е изиграла много добре ролята на живота си.

„Понякога в Берлин има подобни представления, но не достатъчно често. За мен би могло всяка седмица да има“, каза още българката.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …