понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Стоян Йорданов: Гриша Ганчев ще върне славата на ЦСКА. Необходимо е обединение на червената общност

Стоян Йорданов: Гриша Ганчев ще върне славата на ЦСКА. Необходимо е обединение на червената общност

Гриша Ганчев ще върне славата на ЦСКА. Необходимо е обединение на червената общност. В това е убеден бившият футболист и треньор на ЦСКА Стоян Йорданов, който гостува в „Спорно за спорта“.

По думите му именно под ръководството на Ганчев нещата в клуба, „които вече осем години вървят назад“, са започнали да се оправят.

Той честити и новия договор на националния централен защитник Николай Бодуров с ЦСКА, който е до края на сезона, с опция за удължаване с още година, като се съгласи с думите му, че феновете и тяхната оценка и изисквания са най-важното за футбола.

В продължение на много години ЦСКА е играл решаваща роля в българския футбол и публиката му е достатъчно взискателна, и затова, ако понякога отборът не е можел да постигне поставените цели, тя е била много критична към него, отбеляза Йорданов.

Какво е отношението му към чуждите лица в червения отбор и накъде като цяло отива ЦСКА – чуйте целия коментар на бившия футболист:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …