четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Стойчо Керев с уникални заключения за потенциала ни като човешки същества

Стойчо Керев с уникални заключения за потенциала ни като човешки същества

Журналистът и продуцент Стойчо Керев гостува в студиото на „Честно казано“ и разказа за проекта си „Новото познание“ и за уникалните си заключения за потенциала ни като човешки същества, забравящи, че носят Бог в себе си.

„Тази философия не е от вчера. Хората се опитват да я разберат по свой начин, а тя има винаги две страни – добрата и недобрата. Ако изведнъж Бог се окаже по-грозен, отколкото изглеждаме ние, дали ще искаме да приличаме на него“, коментира журналистът.

„Цялата концепция за човек съдържа в себе си божествена частица и енергия и вибрация, която може да го изгражда и той е вечно живо същество. Ако говорим за пътя му през хиладолетията, то това развитие винаги е имало една посока – усъвършенстване. Никога човек не може да стои на едно място, дори когато е в депресия, дори когато изпадне в най-тъмната стая на своя живот, той продължава да усъвършенства нещо в себе си“, обясни Стойчо Керев.

Видимата част на енергията обикновено е запечатана в погледа, категоричен е той.

Керев подчерта, че интуицията е научен факт. За интуиция е говорил Тесла, Леонардо да Винчи, още за интуиция е говорил аристотел. В този смисъл, защо ние избягваме да мислим интуитивно и избягваме да се осланяме на това шесто чувство, което всъщност ни управлява, запита журналистът.

Всички изпитваме себе си чрез играта на преживяванията и уроците, които сме дошли да научим, за да продължи това усъвършенстване, с което започна разговорът ни, изтъкна Керев.

Надникнете към новото познание в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    Мозъкът – Управлява Всеки биологичен вид Изцяло. За човешкия се знае Само докъм 10-11% по Обемен параметър, и то като Насоченост а НЕ същност на Управлението. …очи, мимики – са или Контролируеми или Реагират на био-процеси.
    …и Е Факт че просто сме Изчерпали възможностите-Ни за Познание, т.е. за да Добием И-ново/друго Познание – Ни трябва Нов подход за Генериране на Познание.
    Колкото до Фундаменталностите на Човешкия вид – панспермия+инвитро.
    (, само дето Мозес е ‘забравил’ да сложи в чеклиста Как да се Изпълнява чеклиста ;- )