четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Степан Хиндлиян за изключването на привържениците на „Левски“ от управлението на клуба

Степан Хиндлиян за изключването на привържениците на „Левски“ от управлението на клуба

Председателят на НКП на „Левски“ коментира пред камерата на Би Ай Ти настроенията сред привържениците на „сините“ по повод изключването им от управлението на клуба.

„Имам усещането, че някои хора имаха интерес мачът да завърши Х. Съжалявам, че не победихме. Според мен и повечето хора, с които разговарях, тази дузпа, която дадоха на противниковия отбор, е напълно измислена“, заяви Хиндлиян.

„За съдията – той е ясен. Това е мач между отборите на „Левски“ и отбора на Ловеч, който по странно стечение на обстоятелствата и след серия от юридически лупинги, карамболи и машинации се проведе на националния стадион „Васил Левски“, коментира председателят на НКП на „Левски“.

По думите му, в БФС нещата са много сложни и странни. „Там командват футболни президенти на различни клубове. И последните години категорично каквото и да се е случило в БФС, то е в ущърб на „Левски“, смята Степан Хиндлиян.

„Вижте, нашето участие в УС никога не е било самоцел. Ние настоявахме да бъдем в УС, поради простата причина, че „Левски“ беше тръгнал по нанадолнището и имаше никак не малка вероятност да ни сполети съдбата, която сполетя онзи отбор. Ние бяхме в УС, защото бяхме гарант, че ще има прозрачност и че нещата ще се случват по правилния начин“, добави още той.

„Когато „Левски“ върви, когато „Левски“ се управлява правилно, когато има визия за развитие, когато има стратегия, която се следва, няма проблем да бъдем извън УС. Аз пак ви казвам – това не е било самоцел. Но благодарение на нашето участие там се случиха супер много позитивни неща. Проблемът е, че може би ние не успявахме да ги обясним достатъчно правилно. Може би проблемът е, че много хора смятаха, че нямаме работа там“, каза Хиндлиян.

„Но аз съм убеден, че това, което в момента се случва в „Левски“, се дължи до не малка степен на нашето участие там и това, че сме били коректив и сме подкрепяли добрите инициативи в същото време. Доколко сме могли, сме блокирали недобри, порочни практики. Няма да уточнявам какви са, говорено е много по темата, не искам да се връщам повече назад. Гледаме напред“, заяви председателят на НКП на „Левски“.

Чуйте целия разговор със Степан Хиндлиян в следващото видео:

Вижте също

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА. Душманинът на Лудогорец дебне „армейците“ в Лига Европа. Ел Маестро след първия си мач: Доволен съм

Футболист на Ман Сити подписа с ЦСКА – португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима е официално …