понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Степан Хиндлиян: „Левски“ е в политико-икономическа схема, възможен е фалит. БФС е олигархична структура, управляваща се от човек с държавна подкрепа

Степан Хиндлиян: „Левски“ е в политико-икономическа схема, възможен е фалит. БФС е олигархична структура, управляваща се от човек с държавна подкрепа

Разочарование, срам, гняв – такива емоции връхлетяха феновете на „Левски“ след падането от ЦСКА с 3:0 в неделя вечер. Какво се случва в отбора и какви са настроенията след поредната загуба – това коментира в „Спорно за спорта“ председателят на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян.

„Тази загуба е пореден много силен шамар върху привържениците на „Левски“. Нашите футболисти не показват грам желание за игра, за мъжество, за това да защитават клубните цветове и за това да докажат защо в крайна сметка са в този клуб“, категоричен е Хиндлиян.

„Това, което се случи след мача, е сигнал към хората, които превърнаха „Левски“ в политически и икономически зависим клуб, в инструмент на собствените си мръсни интереси. Да, след края на мача имаше емоция, разочарование, нелицеприятни цели, но всичко това е сигнал към хората, които унищожават „Левски“ умишлено“, допълни той.

„Клубът е в сценарий от няколко години, въпросът е колко време още ще продължи да бъде в него, къде са ръководните фигури в клуба. Аз на този мач не видях нито за миг желание в отбора на „Левски“ да победи и смятам, че това не е случайно“, изрази предположението си за нагласена игра Хиндлиян.

„Дори да разговаряме със Спас Русев, това няма да промени нищо. Ръководствата в последните години превърнаха лъжата в практика и лицемерие. „Левски“ е в модел и това не е модела КОЙ или модела БАЙ, а моделът България“, убеден е председателят на Националния клуб на привържениците на синия тим.

„Целта е да няма големи, компактни маси от хора, обединени от някаква кауза, защото това плаши. Принципът „разделяй и владей“ работи със страшна сила. Ръководствата и играчите в „Левски“ се сменят като носни кърпички. Това е разминане на отговорност. Колко хора реално смятат, че отборът на Гриша Ганчев спечели по честен и почтен начин Купата на България? Това е схема. Пускаме фандък, за да излезе малко напрежението и си продължаваме по стария начин. БФС се е превърнал в олигархична структура, командвана от един човек, който има огромна подкрепа от държавата“, убеден е Хиндлиян.

Вижте цялото интервю в следващото видео!

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …

Един коментар

  1. Аз ли слушам бързо или тоя нещо мисли бавно 😀