сряда , 21 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Стефан Манов за изборите в България и във Франция

Стефан Манов за изборите в България и във Франция

Стефан Манов, който живее в Тулуза, коментира в ефира на еМисия България проблемите пред българите в чужбина преди предстоящите предсрочни парламентарни избори и направи анализ на предизборната картина във Франция.

„Следя отблизо процеса по подготовката на изборите. Темата за машинния вот вълнува всички. Съществен проблем е, че гражданският борд, който традиционно бяхме свикнали да има при предсрочни избори и служебно правителство, все още не е сформиран. Изглежда правителството няма намерение да сформира такъв борд“, коментира Манов.

„Ако има едно изречение, което обобщава ситуацията, то е:„Нищо не се случва така, както го предвидиха политолози и социолози“, каза българинът.

„Поредният трус бяха съмненията за фиктивни работи на съпругата на Франсоа Фийон като негов помощник. Това дестабилизира кандидата и днес той бива оценяван като трети и вероятно няма да се класира за втори тур. Въпреки това той продължава да участва в надпреварата“, добави Стефан Манов.

Чуйте целия коментар на Стефан Манов в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …