неделя , 22 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта задава въпроси в парламента. От другата седмица – в нов час

Стажанта задава въпроси в парламента. От другата седмица – в нов час

За последен път този петък Стажанта броди в парламента. От другата седмица можете да го гледате от 13 ч. всяка неделя по Би Ай Ти.

Вижте как вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира проекта за модернизация на армията и нови изтребители и кораби, доклада за състоянивто на армията, изготвен от служебното правителство, причините да не е уволнен държавният служител, позирал до танк с нацистки поздрав, както и редица други теми.

И още:

Подробности от Елена Йончева за твърденията й, че има корупционна схема при строителството на оградата по българо-турската граница в района на Хасково, както и за автентичността на снимките, показани от нея.

Данаил Кирилов от ГЕРБ за вкарания отново в парламента спорен закон за концесиите и за това не се ли бавят управляващите със законодателството изобщо.

Антон Кутев от БСП за скандалите с ГЕРБ около името на Димитър Главчев.

Веселин Марешки за атмосферата в парламента, посещението си при папата, цените на горивата, обвиненията към него и темата за „хомосексуалните и педофилите“ в парламента.

Станислав Иванов от ГЕРБ за мерките срещу войната по пътищата.

Вътрешният министър на Валентин Радев за каузата му гражданстовото да се включи, вместо да чака полицаите да помогнат на всички и за всичко.

Вижте и още от разговорите на Сашо Диков в парламента:

и

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Дървосекачът

    АбсолютноНавременни Адекватни&Ефективни Действия, г-н Диков /БиАй !
    …като към факта за тинтириминтирито на банкянскио с Киргизия – следва да Се отбележи Втрещяващата ‘визита’ на Сидеров (и Сье) у Москава .