понеделник , 18 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта за поста на съпругата на президента във „Фейсбук“: Така се прави!

Стажанта за поста на съпругата на президента във „Фейсбук“: Така се прави!

Изложението на съпругата на президента Десислава Радева във „Фейсбук“, с което тя даде отговор на всички гадории по неин адрес, много ме зарадва, отбеляза Стажанта в традиционния си коментар за събитията от последните дни.

Аферим, че прояви смелост без да ѝ пука, давайки си ясно какво я чака, каза още водещият на „Просто Диков“.

„Така се прави и дано вземе пример и президентът, който, след като стана такъв, започна да се крие от журналистите, което ми е крайно непонятно“, допълни Стажанта.

Той показа и кадри от скандала си със служебния премиер Огнян Герджиков по време на петъчното му изявление за резултатите от проверките на министерствата, когато нямаше предвидено време за въпроси на медиите.

Вижте кадрите, които улови камерата на Стажанта, и в кулоарите на Министерския съвет:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

3 коментара

  1. Диков е доказал със своята автобиография, че е фен на простите жени.

  2. Диков е док

  3. Съпругата на Росен Плевнелиев беше дискретна, интелигентна и възпитана жена, която стоя встрани от прожекторите и скандалите, без да похарчи една стотинка държавна пара. Тя не се полакоми за слава или за съчувствие от обществото дори и в най-трудния момент за една майка, когато загуби своето дете.
    Обаче новата „първа дама“ за минимално време успя да се покаже като „първа селянка“, и даде да се разбере, че тя ще се възползва от ВСЯКА привилегия (и повече!) на държавната хранилка, и че ще заема централна позиция във всеки медиен скандал, защото е очевидно че не носи на критика.