неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта Броди в парламента: Цветан Цветанов за криминалните досиета на политиците в ГЕРБ, Нигяр Джафер за вечния дефицит в НЗОК и какви са притесненията на Емил Димитров – Ревизоро за съдебната власт

Стажанта Броди в парламента: Цветан Цветанов за криминалните досиета на политиците в ГЕРБ, Нигяр Джафер за вечния дефицит в НЗОК и какви са притесненията на Емил Димитров – Ревизоро за съдебната власт

Стажанта попита председателя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов за криминалното досие на кмета на Община Септември. Той заяви, че са получили хиляди подписи в подкрепа на Марин Рачев и към момента на кандидатстване в партията, той не е бил клиент на прокуратурата .

Славчо Велков от БСП сподели пред Диков за хобито си на поет, в кадъра на Стажанта влезе бившият министър на земеделието и млада майка Десислава Танева, а лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не спря да говори пред камерата на Би Ай Ти дори и по любимата му тема – Русия.

Дупките в здравеопазването коментира Нигяр Джафер от ДСП. „В здравна комисия прогнозирахме още преди няколко месеца, че в НЗОК ще има дефицит от около 300 млн. лева. Когато зададохме въпроса на проф. Плочев как ще се справи с този дефицит, неговият отговор беше, че ще поработят“, каза Джафер.

Красивото лице на „ВОЛЯ“ Боряна Георгиева разказа на Стажанта за работата си в Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, а Пламен Христов от партията на Марешки заяви, че няма напредък по разследването срещу него.

Емил Димитров – Ревизора от Обединените патриоти се разсърди на Сашо Диков, че пита неудобни въпроси за Валери Симеонов.

Още от Просто Диков – ТУК.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …