петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди в парламента – „Просто Диков“ на 9 юли

Стажанта броди в парламента – „Просто Диков“ на 9 юли

Посланията на американския президент Доналд Тръмп за диверсификацията на газовите доставки и намаляването на зависимостта от Русия и предложението за внос на втечнен газ за България.

Вярно ли е, че западни евродепутати са поискали да ни бъде отнето домакинството на председателството на ЕС и има ли изобщо подобен механизъм. Защо има пропуски във финансовото отчитане на НДК.

Още веднъж за скандалите Радев-Цветанов за изтребителите и Къдринова-Жотева в СЕМ. За какво Корнелия Нинова препитва Бойко Борисов на парламентарния контрол. Плакала ли е Румяна Бъчварова на рамото на Борисов да върне Мирослав Боршош на поста директор на НДК.

Иска ли някой да спре доходоносния реекспорт на лекарства. Докъде стигнаха битките на омбудсмана. Поредните „разкрития“ на Антон Тодоров от ГЕРБ.

Вижте отговорите по тези въпроси – или пък избягването им, и разсъжденията на депутати, министри и журналисти по актуалните теми от седмицата пред Стажанта в кулоарите на парламента:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …