петък , 22 юни 2018
Начало / Новини / Стажанта броди в парламента – първа част с участието на Кирил Добрев, Ивайло Московски, Красимир Каракачанов, Димитър Манолов, Волен Сидеров, Яне Янев, Румен Порожанов, Стефан Янев

Стажанта броди в парламента – първа част с участието на Кирил Добрев, Ивайло Московски, Красимир Каракачанов, Димитър Манолов, Волен Сидеров, Яне Янев, Румен Порожанов, Стефан Янев

Стажанта броди в парламента и разпитва депутати по най-горещите и актуални теми и въпроси от изминалата седмица.

Острието на социалистите Кирил Добрев разясни защо толкова пламенно иска създаване на комисия, която да разследва обществените поръчки за строежа на пътищата и от колко малка познава министър Лиляна Павлова.

Избраният за втори мандат като министър на транспорта Ивайло Московски коментира подробности относно бъдещето на концесията за Летище София.

Стажанта успя да вземе ексклузивно интервю с човека, който избягва камерите и не обича да говори пред медии – началникът на служба НСО генерал-лейтенант Ангел Антонов.

Новият министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви „Никога не съм бил антинатовец“. Той коментира и темата за новите изтребители и превъоръжаването на българската армия.

Димитър Манолов от КТ „Подкрепа“ разясни от какви реформи се нуждае пазара на труда у нас и ще се намери ли най-после политик, който знае какво да прави.

Волен Сидеров обясни защо партията му „Атака“ се спря на Нено Димов за министър на околната среда и водите, доколко са важни партийните зависимости и защо съпредседателят на Патриотите Валери Симеонов стана вицепремиер без портфейл.

„Безкрайно безинтересен съм“ – в това е убеден Яне Янев, който няма никакво желание да дава интервюта и да попада под светлината на прожекторите.

Новият земеделски министър Румен Порожанов аргументира съгласието си да поеме този ветровит пост с израза „Напред с рогата“.

Служебният министър на отбраната Стефан Янев пък заяви, че промените в сектора са трудни и пожела успех на новия кабинет.

Вижте още подробности от разговорите на Стажанта с депутатите в следващото видео (Втора част на Стажанта гледайте ТУК)!

 

Вижте също

Oмбудсманът Мая Манолова предлага бартер: Оставката й срещу бързо приемане на законопроекта за личната помощ

Омбудсманът Мая Манолова е готова да подаде оставка, ако законопроекта ѝ за личната помощ бъде …