понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди в парламента – мирис на суджуци, тежка умора, един неканен конкурент и интервю с кмета на Симитли

Стажанта броди в парламента – мирис на суджуци, тежка умора, един неканен конкурент и интервю с кмета на Симитли

В деня на последния парламентарен контрол преди лятната ваканция на депутатите, Стажанта броди в кулоарите на Народното събрание и задава най-интересните и неудобни въпроси на властимащите.

Оказа се, че в парламента се е появил един неканен конкурент. Вижте какво прави Владо Каролев в НС, както и интервю с кмета на Симитли Апостол Апостолов и сина му, който е депутат. Не пропускайте да чуете и позицията на Цветан Цветанов за суджуците от Добрич.

Пред камерата на Стажанта с коментар застана депутатът от БСП Румен Гечев, който обясни къде според него правителството крие програмата си вече четири месеца. Още един социалист – Желю Бойчев, уморен след непосилния депутатски труд. Адмирал Пламен Манушев от ГЕРБ за новия си пост на председател на областната партийна организация в Добрич. Таско Ерменков стяга редиците за Бузлуджа и на финала – Велислава Кръстева от ДСП с обяснение защо се замита разследването покрай казуса с НДК.

Стажанта броди и разговаря още с: Емил Димитров – Ревизоро за премиера в сянка, Менда Стоянова за КТБ и Пеевски, социологът Васил Тончев за политическия застой, Данаил Кирил от ГЕРБ за американския посланик, Цвета Караянчева за „Суджук гейт“, новият управител на Здравната каса проф. Камен Плочев и още здравният министър с коментар колко държавни пари отидоха за пръстовия отпечатък.

На неудобните въпроси на Стажанта отговориха и Тома Биков и Антон Тодоров – за аферата със суджуците, Славчо Атанасов, който си пожела покана в „Просто Диков“, д-р Христо Дамянов за проблемите на онкоболните, Димитър Аврамов от ДПС – какво е да си клиент на прокуратурата, Елена Йончева – съжалява ли, че стана депутат и още новини от кулоарите на парламента.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …