сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди в парламента – кое е слънчицето на културата и загуби ли се Нинова в мъглявите отговори за граничната ограда

Стажанта броди в парламента – кое е слънчицето на културата и загуби ли се Нинова в мъглявите отговори за граничната ограда

Стажанта отново броди в парламента, за да задава неудобни въпроси на народните представители.

Славчо Велков от БСП коментира намеренията на колегата му от ГЕРБ Антон Тодоров да уреждат отношенията си в съдебна зала.

Тома Биков от ГЕРБ коментира призива си към БСП, отправен от парламентарната трибуна, за позиция по случая с Узунов и хитлеристките му изказвания в интернет.

Острието на социалистите Жельо Бойчев разкри докъде върви разследването по аферата ваксини от времето на здравния министър Петър Москов.

Емил Димитров – Ревизоро отговори с усмивка на питането за показната акция на „Кулата“, при която бяха заловени поредна група митничари, оплетени в схема за корупция.

Министърът на културата Боил Банов също отговори на въпросите на Стажанта и коментира кое е по-важно – законите или обществения интерес.

Председателят на БСП Корнелия Нинова определи като „мъгляв“ отговора на управляващите относно състоянието на прословутата ограда по българо-турската граница.

„Не е редно нито по закон, нито по морал, една партия да се бърка в работата на парламента“, категорична е Корнелия Нинова. Според нея, разговорът за мажоритарната система се е изродил, създало се е усещане за някаква игра и договорка. На въпроса на Стажанта дали нещата в БСП са се укротили, Нинова отговори, че вече е спокойна.

„Ти обикновено следиш стрикно внесените законопроекти, така че можеш да провериш в деловодството, че работим. БСП си върши работата“, категорична е Корнелия Нинова.

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …