понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди в парламента и във Висшия съдебен съвет

Стажанта броди в парламента и във Висшия съдебен съвет

Тази седмица Стажанта отново броди в новия парламент, срещайки се с някои от старите и от съвсем новите депутати и министри и търсейки отговори на редица актуални въпроси.

Чувства ли се подготвен за отговорния пост вътрешният министър Валентин Радев, защо е избрал главния секретар Младен Маринов, който той определи като негов собствен избор, за който дори Цветан Цветанов не е знаел – чуйте отговорите от самия него.

И още:

Какво краза Краси Янков от БСП за проблемите и нередностите около оградата по граница и как вътрешният министър опровергава твърденията, че тя е четири пъти по-скъпа, откакто ГЕРБ започнаха да я строят.

За какво, свързано с разследване за реекспорта на лекарства, журналистката Валя Ахчиева търси Веселин Марешки в парламента.

По мярка на Вежди Рашидов ли е новият пост на председател на комисията по култура и медии.

Какво иска да попита Дора Янкова от БСП за състоянието на българската гора земеделският министър Румен Порожанов и защо мисли, че въпреки скандалите около него, той става за поста.

Междувременно Данаил Кирилов от ГЕРБ се похвали с въведената възможност главният прокурор по собствена инициатива и по покана да бъде изслушан от Народното събрание.

Тази седмица Стажанта броди и във Висшия съдебен съвет

Председателят на ВАС Геоги Колев, с когото той се опита да разговаря, каза, че не желае да разговаря с него.

Сашо Диков обаче разговаря с председателя на ВКС Лозан Панов

за сигналите за корупционни практики по сигнал на Елена Савова, както и за това страхува ли се той за себе си и за поста си и какво провижда зад атаките срещу себе си. И още – как оправдава съмненията около покриването на кредитите си и какви са отношенията му с Иван Тодоров – вижте в интервюто с Лозан Панов:

и

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

2 коментара

 1. Кака Цеца

  Към 12:55 във второто видео, се вижда как докато Лозан Панов дава интервю, асансьорът зад него ОТКАЗВА да извози Цецка Цачева. 🙂

 2. Дървосекачът

  За Протокола :
  – така-и-така Сте погнали ВескоТрампата, г-н Диков/БиАй…пък и Доказвате че около него пърхат Познат вид девчатки – Би следвало да Се свържете с Афера.бг/г-ца Томова за Съвместни Разследвания !
  ( , защото Се оказва че ВарнаДнес – е Бетер-мазало )
  Успех !