сряда , 21 март 2018
Начало / Новини / Стажанта броди в парламента и проверява работното време на депутатите

Стажанта броди в парламента и проверява работното време на депутатите

В обичайното си петъчно бродене в парламента, Стажанта отново успя да подразни някои народни представители с неудобните си въпроси.

Един от тях беше Славчо Велков от БСП. Той обвини Стажанта, че не е обърнал достатъчно внимание на експертното му мнение, че „Европа е бременна с тероризъм“, след което последвал атентата в Манчестър. „Нямаш нюх, приятелю“, заяде се Велков със Стажанта, вкарвайки в арсенала си и спомени от спортната му кариера като скиор.

Желю Бойчев от БСП беше далеч по-разговорлив от колегата си и с готовност обясни надълго и нашироко аргументите на левицата срещу прословутата програма за саниране. „Никога не сме подкрепяли санирането и винаги сме имали забележки относно реализацията на тази програма. Сега ще продължаваме да питаме за какво се похарчиха тези два милиарда“, категоричен е депутат.

Колежката му Весела Лечева пък закъсня за работа, използвайки най-удобното оправдание – столичния трафик. „Дейността на парламента не е това, което очаквам, все още не може да се започне работата“, призна си пред Стажанта Весела Лечева.

Народният представител от партията на Марешки „Воля“ Стефан Августинов „Воля“ обясни кои политики на правителството подкрепя и кои не, както и какви са бъдещите „творчески планове“ на колегите му, които за първи път прекрачват прага на парламента.

Вижте също

„Пирогов“ с оздравителен план от април – ще се съкращават дублиращи клиники, но не и персонал

Министерството на здравеопазването представи на ръководството на „Пирогов” плана за финансово оздравяване на лечебното заведение. …