вторник , 30 май 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди в кулоарите на парламента преди ваканцията на депутатите
STAJANT_1 картинка 2

Стажанта броди в кулоарите на парламента преди ваканцията на депутатите

Стажанта раговаря по най-скандалните теми от последните седмици с депутатите преди да излязат в дълга ваканция заради празниците.

„Надявам се президентът да наложи ветео на целия Изборен кодекс“, каза пред Стажанта Радан Кънев, лидер на ДСБ, по повод промените в изборното законодателство.

Той коментира и други абсурди и недъзи на системата

„Просто управлението не може да се справи с икономиката, защото не може да се справи с правосъдеието. Който не може да се пребори да има незаивсима прокуратура и съд, обрича България да няма бизнес, да няма развитие и инвестиции“, допълни Кънев.

„Зная, че много трудно се имитира борба с корупцията. Борисов иска да няма борба с корупцията, а да има шумна видимост, че се бори с корупцията. Времето на имитации обаче свърши“, каза Кънев по повод арестите във Фонда за лечение на деца в чужбина.

Депутатът Георги Кадиев определи промените в Изборния кодекс като „абсолютно безсмислени“.

„Кипи безмислен труд в парламента. Занимаваме се с дизайнерски промени, а не с големите проблеми“, подчерта той.

„Колкото по-рано има избори, по-добре. Мисля, че Борисов върви към правителство с други партии – не мисля, че ще издържи още на това извиване на ръце на малките партии. Най-доброто за България е нови избори, защото това правителство не работи“, подчерта Кадиев.

„Столична община се нуждае от много сериозен контрол“, така Вили Лилков коментира сканадалите от последните дни в Центъра за градска мобилност.

Гроздан Караджов пък заяви, че не може да си даде отговор на въпроса – какво прави в този парламент, „защото той е изпразнен от какъвто и да е смисъл“.

Вижте също

Penata

ЦСКА разгроми „Левски“ с 3:0 – първи коментари след мача

С резултат 3:0 ЦСКА разгроми отбора на „Левски“ в дербито тази вечер. Това означава, че …