понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Стажанта броди из коридорите на новия парламент

Стажанта броди из коридорите на новия парламент

Този петък Стажанта броди из коридорите на парламента, където на 19 април се заклеха депутатите от новото 44-то народно събрание.

Той разговаря с някои от новите стари и съвсем зелените в парламентаризма народни представители, с лидери на влезлите в парламента партии, както и с някои от служебните министри в кабинета на Огнян Герджиков.

Как се чувстват те, каква е тяхната равносметка за „миналия сезон“ и какви са очакванията им от конфигурацията в новото народно събрания и от бъдещия кабинет, както и коментарите им по някои от последните скандали – вижте в репортажа на Сашо Диков:

и

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

 1. Дървосекачът

  Чудесен НаМясто (отУпор) снапшот на ‘наште’, г-н Диков !
  …и Ви се чудя на Толерантността към Томата (който си Е за домата).
  И на Човек му/й хрумва Отма :
  а. ами Ако заплатките-им Биха били докъм 1-1.5К лв/месец Бруто ?! … Без (БЕЗ ! ) безотчетни и/или разходи за осребряване ?! .., Без (БЕЗ ! ) право за участие в Никакви бордове, оодета и Всевъзможни ешмедемета ?!
  б. ами Ако Трябваше да са Директно/Поименно избирани (т.е. Без партийщинки и коагулации) ?!
  в. ами Ако Носеха Лична Отговорност ?!
  – дали И-един/на от тея ‘наште’ Би Ни се мотал из краката ?!
  ….или в Пряк текст – Ако-и-Когато намерим Хора Знаещи-и-Можещи – докъм 10тина Ще са предостатъчни за Народното-Ни Събрание ! , и то заплатени Само на база Реални Резултати.