събота , 19 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / STAR BOX / STAR BOX на 26 юли: Magi May с музика в кръвта, новата рокля на Мелания и още новини от света на известните и шоубизнеса
STARBOX

STAR BOX на 26 юли: Magi May с музика в кръвта, новата рокля на Мелания и още новини от света на известните и шоубизнеса

Тази вечер в STAR BOX започваме с едно ново музикално предложение, защото лятото е най-подходящото време за горещи хитове! Насладете се на песента!

Не можем да пренебрегнем и родната сцена – вижте последните новости около българските изпълнители.

Маги Мей никога не се е чудила каква да стане, когато порасне. От петгодишна свири на пиано и пее. И до днес това не се е променило, само сцената и публиката са други разбира се.

През лятото започват множество кино-проекти – представяме ви тези, които обещават да са най-добри, както и коя е лентата с най-високи оценки на кинокритиците тази седмица.

Ние от STAR BOX се стараем да ви запознаваме с творци от различни жанрове – от близо и далеч. Вижте във видеото с кого ще ви срещне камерата ни тази вечер!

Още подробности по тези и всичко останали интересни новини от света на известните и шоубизнеса – вижте в следващото видео! Бъдете с нас и утре вечер от 22 ч за доза забавление!

Вижте също

mrseurope

Камерата на STAR BOX на конкурса „Мисис Европа“

В третият състезателен ден от конкурса “Мисис Европа”, който се провежда в Новосибирск, участничките демонстрираха …