неделя , 22 юли 2018
Начало / STAR BOX / STAR BOX на 19 юли: Проф. Любомир Стойков за легендарния Джани Версаче, коя е победителката от конкурса Мис Интернешънъл Туризъм и коя е новата любов на Орландо Блум

STAR BOX на 19 юли: Проф. Любомир Стойков за легендарния Джани Версаче, коя е победителката от конкурса Мис Интернешънъл Туризъм и коя е новата любов на Орландо Блум

Като типични членове на клана Кардашиян, Кендал и Кайли Дженър не спират с производството на новини и реализирането на линии продукти. Този път става въпрос за бански костюми. Рекламните снимки са нажежаващи до огнения цвят на плажния модел, който двете носят.

И макар сестрите Дженър да са неразделни във всяко свое професионално и семейно начинание, само една от двете бе удостоена със свое абсолютно копие – восъчно, в музея на Мадам Тюсо в Холивуд.
Кайли Дженър посети своята восъчна сестра близначка за да се убеди от близо коя от двете е по-красива.

Френският моден дизайнер Оливие Лапидюс бе избран за артистичен директор на най-старата и все още работеща парижка модна къща – „Ланвен“. Авангардният дизайнер на високотехнологична мода ще замени на поста Бушра Джарар, която бе назначена през март 2016 за артистичен директор за женските колекции.

Американската поп дива Мадона изиска чрез съд да бъдат изтеглени от търг в Ню Йорк личните й писма, както и принадлежащите й снимки, бельо и други предмети.

Още една легенда от света на киното напусна този свят – Мартин Ландау. Той беше на 89 години и след кратко боледуване в медицински център на Лос Анджелис е приключил земния си път.
Британската актриса Наоми Уотс и американският й колега Били Крудъп изглежда също попаднаха в плен на любовта, като много свои колеги от бранша. Уотс и Крудъп, които си партнират в телевизионния сериал „Циганка“, са били забелязани през уикенда да обядват в заведение в Ню Йорк.
След раздялата с Кейти Пери, Орландо Блум не скучае и рядко може да бъде засечен сам. След като за кратко предпочете компанията на свободните си приятели Леонардо ДиКаприо и Тоби Магуаиър в началото на лятото, сега почти всеки месец актьорът е фотографиран в компанията на ново симпатично момиче.

„Благодаря ви от цялото си сърце“, каза легендата на комикс изкуството Стан Лий. Поводът 94 годишният Лий да изрече тези думи е, че беше удостоен с честта да остави своите отпечатъци на алеята на славата за първи път пред Китайския театър на Грауман в Холивуд. Легендарният комикс писател стои зад едни от най- емблематичните комикс-сюжети в историята на жанра като: X-Men, Spider-Man, Фантастичната четворка и Хълк.

Националения конкурс за красота част от веригата Miss International Tourism се проведе в Свети Влас. Дванадесет финалисти от цялата страна се бориха за престижната титла – Мис Интернешънъл Туризъм 2017 .

Адвокатите на ирландската рок група U2 са внесли молба във федералния съд на Южен окръг, Ню Йорк да отхвърли подадения срещу групата по-рано иск по обвинения в плагиатство. Документът е публикуван в електронната база данни на съда. Британският композитор Пол Роуз подаде иск в съда срещу U2 с обвинение в плагиатство на една от неговите песни.

Вече е факт и най-новото видео на Гринго „Пак ще те обичам“. Парчето е песен-изповед за мъжката любов и е посветена на любовта с голямо Л в живота му – Софи Маринова.
Преди 20 години една от емблемите на световната мода – дизайнерът Джани Версаче, е застрелян от серийния убиец Андрю Кунанън пред вилата си на крайбрежния булевард „Оушън драйв“ в Маями, Флорида. Злокобните изстрели прекъсват живота на един от най-талантливите и атрактивни модни творци. Кой и защо посегна на Джани Версаче? Предчувствал ли е той гибелта си в своите последни колекции, показани във Флоренция и в Париж?- разберете от професор Любомир Стойков

Вижте също

Моден двубой: Десислава Радвева vs. Бриджит Макрон

С тържествена церемония и почетна рота на Военноморските сили френският президент и съпругата му бяха посрещнати тази …