понеделник , 25 юни 2018
Начало / STAR BOX / STAR BOX на 1 август: Специално интервю с Александър Грозданов. И още – хакери откраднаха най-новите серии на Game of thrones, Клуни дарява 2 млн. долара на бежанци

STAR BOX на 1 август: Специално интервю с Александър Грозданов. И още – хакери откраднаха най-новите серии на Game of thrones, Клуни дарява 2 млн. долара на бежанци

В STAR BOX и тази вечер ще ви разкажем за последните новини от света на шоубизнеса и любопитни новини от света на известните. Ето някои от тях:

Escape Room навлязоха в България преди нqколко години, но продължават да са все така модерни. Екипът на Dextrophobia създаде първите татива стаи, а сега са се отдали на нов, не по-малко предизвикателен проект. Cards 2 Go. Вижте двете части на интервюто с основателя Александър Грозданов.

Хакери откраднаха най-новите серии на Game of Thrones. Ще видите подробности около кражбата. Вижте и какви трансформации преживяха любимите актьори от сериала, за да се превъплътят в персонажите си.

Семейство Клуни дарява над 2 милиона долара на сирийски бежанци.

Дженифър Анистън се завръща на малкия екран, а чаровното миньонче Дани Миноуг е готова с нова изненада за феновете.

Пречи ли холивудският блясък на родителските грижи – отговорите от Рийз Уидърспуун.

За всички любители на фентъзи филмите – нанасят последните щрихи на „Аватар 2“.

Има хора, които не могат да бъдат разделени никога. Ще ви разкажем коя звездна двойка отново се събра. И докато един се събират, други се разделят.

Един от модните брандове гигант може би ще осиротее.

Знаменитости отдадоха последна почит към актьора Сам Шепърд.

Вижте всичко любопитно от света на богатите и известните:

и

Вижте също

Моден двубой: Десислава Радвева vs. Бриджит Макрон

С тържествена церемония и почетна рота на Военноморските сили френският президент и съпругата му бяха посрещнати тази …