петък , 22 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Станислав Манолев: Срамно е националният отбор да играе с черно тото

Станислав Манолев: Срамно е националният отбор да играе с черно тото

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев коментира победата над „Берое“ и ситуацията в националния отбор за предаването „Спорно за спорта“.

„В първото полувреме се представихме много добре. През второто полувреме позволихме на „Берое“ да направят някои атаки, но отбелязахме още два гола и затворихме мача. Аз бях близо до ситуацията, чу се силен удар. Съдията каза, че е имало чиста дузпа с лакът в главата. Щом така е преценил…“, обясни Манолев.

Футболистът каза, че за купата винаги се играе много по-трудно с трудна мотивация с отбор от Б-група. „Мисля, че това изигра лоша шега на момчетата“, добави той.

По думите му, няма напрежение между българи и чужденци в ЦСКА, но той препрати въпросите за Боби Галчев към ръководството.

„Когато няма резултати, винаги има напрежение, но това са нормални неща. Всеки един мач трябва да се играе под напрежение, а не да си мислим, че това е някакъв посредствен отбор. Това трябва да се изкорени. Всеки един мач трябва да се играе за победа и да побеждаваме.
Вече втори мач играем в този състав, трябва още малко да се сработим и да покажем истинското си лице. Ако мислим, че не можем да се преборим, по-добре да си съберем куфарите и да си ходим“, категоричен е Манолев.

Той коментира и националния отбор като посочи, че всички съжаляват за лицето на отбора и каза, че всеки иска да види по-добър национален отбор. „Ивайло Петев носи отговорност за тези резултати. Аз винаги съм готов да играя за националния отбор. Винаги може да ме викне, но явно няма нужда от мен“, каза Станислав Манолев.

Футболистът на ЦСКА е категоричен, че момчетата трябва да покажат мъжка игра и да има победи. Според него има способни и талантливи футболисти. Той каза, че не иска да коментира темата за черното тото в националния отбор.

„Даже лошо ми става само като чуя. Ако се играе така, това е много срамно за момчетата“, категоричен е Манолев. Той подчерта, че е недопустимо националният отбор на България да играе с черно тото.

Чуйте целия разговор със Станислав Манолев в следващото видео:

Вижте също

Реал Мадрид като Левски – пазарува от украински тим. Пянич и Барселона се разбраха за договор. На „Камп Ноу“ се гневят на „продуцента“ Пике

Испанският гранд Реал Мадрид е на път на привлече младата надежда на украинския Зоря Луганск …