събота , 24 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Стамен Белчев за целите и колектива в ЦСКА

Стамен Белчев за целите и колектива в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира какво е състоянието на отбора по време на принудителната пауза в първенството.

„Работим по план. Това, че националите не са с нас, не променя нищо“ – споделя Стамен Белчев, треньр на ЦСКА. „Мисля, че мачът с „Левски“ вече е забравен в историята и се готвим за мачовете, които ни предстоят“, заяви Белчев.

По думите му, целта остава – ЦСКА всеки мач да излиза за победа и отборът да показва постоянство. „Ако направим това, сигурен съм, че в края на първенството ще бъдем пред „Левски“, убеден е Белчев.

Той обясни, че адаптацията на новите играчи върви нормално. „Още преди пристигането си те са наясно, че идват в „гранд“. С някои става по-бавно, с други по-бързо, но ние им помагаме с каквото можем и стоим зад тях. Всичките са добри футболисти, имат нашия кредит на доверие и съм сигурен, че скоро ще разкрият целите си възможности“, твърди треньорът.

Какво още каза Стамен Белчев за целите и колектива в ЦСКА, вижте в следващото видео:

Вижте също

Френски гранд иска Фернандо Каранга. Символични цени за сблъсъка с Лудогорец

Френският гранд „Олимпик“ Марсилия проявява интерес към голмайстора на ЦСКА-София Фернандо Каранга, твърди изданието Tuttomercato. …