вторник , 17 юли 2018
Начало / Код 11-13 / Соня Колтуклиева и Ива Николова: Излага ли Десислава Радева президентската институция

Соня Колтуклиева и Ива Николова: Излага ли Десислава Радева президентската институция

Журналистите Соня Колтуклиева и Ива Николова коментираха поста във Фейсбук на първата дама Десислава Радева, който взриви социалните мрежи.

„Аз съм съгласна да има национален траур за загинал пилот. Той трябва да го обяви. Когато си съпруга на президента е добре, дори когато пишеш в личните си съобщения, да мислиш какво пишеш. Не можеш да тръгнеш от котешки СПИН и да минеш през различните“, смята Ива Николова. Според нея, тя ангажира с мнението си президентската институция.

Соня Колтуклиева посочи, че след като се обсъжда съпругата на президента Радев, означава, че тя е ярка личност. „Аз съм личност. Аз имам лично мнение и изразявам мнение“, заявила пред журналистката първата дама. Според нея, постът е бил разказ за градираща емоция.

По думите на Колтуклиева, всички живеем в сферата на информационен нудизъм и първата дама ще си даде сметка за това.

Според Ива Николова, цялостното поведение на Десислава Радева от влизането в президентството е гаф, защото е неадекватно.

Чуйте целия разговор с журналистите Соня Колтуклиева и Ива Николова за поведението на първата дама Десислава Радева в следващото видео:

Вижте също

Финансовият журналист Кузман Илиев: Паниката на „Уолстрийт“ от вчера е симптом за това колко много напрежение има на пазарите

Какво се случва след паниката от вчера заради сриването на „Уолстрийт“? Може ли да се …

2 коментара

  1. Таня Кръстева

    Каквото искате си пишете – и Соня и Ива… На мене пък ми омръзна от вашето нахално клатене пред мониторите – такъв излишен апломб, толкова излишна енергия! И аз изразявам лично мнение – исках да ви разбера, включая и предишни ваши изяви и „попадения“, но сега не мога. Не и сега! За пръв път имаме не просто дама, а силно присъствие и пристрастие до първия човек в държавата и да, наистина първа дама – такава, каквато отсъстваше от общественото пространство много дълго и нетипично, такава, каквато има доблестта да се покаже с името и лицето си, както и да очарова с вида и излъчването си. Дама, която е прилична на един президент, да не говорим за професията военен пилот – професия, която респектира, смразява… Аз искам да уважаваме себе си, зачитайки възможностите на другите. Истина е, че търпим развитие – светът е полудял. Но също така е истина, че имаме нужда от по-добрата страна на нещата – търпимост, толерантност, чувственост. Дали това е присъщо на всички жени? Дали изпускаме по-скоро от „пара“, която ни пречи да виждаме, че има смисъл и има истина извън собственото ни его?…

  2. Иван Григоров

    Ива Николова е чудесна!
    Тази, „жената на…“ е абсолютно нагло нахална провинциална простакеса! Само изключително прост човек може да си позволи подобно поведение. Дори си позволява да имитира надменност. Тя е невероятен срам за българската политическа класа. Но тя е и отговор що за птица е пилотът-президент.
    Ако той не иска да остане в историята като „завършен мухльо“, би трябвало титакси да й свие сърмите на тая разпасана никаквица!