петък , 20 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Соня Колтуклиева: Горанов е на дистанционно управление от Пеевски

Соня Колтуклиева: Горанов е на дистанционно управление от Пеевски

Соня Колтуклиева с нова порция ексклузивни разкрития за отношенията между премиера Бойко Борисов и Делян Пеевски.

„Делян Пеевски се обърна срещу мен след един грандиозен скандал, заради неговите медии. Той много се дразнеше, че аз обвинявах неговите медии в преекспониране на образа на Борисов, в слагачество, в публично-фелацио“, каза Колтуклива.

„Пеевски и Борисов се напреварват да се обясняват как нито се чуват, нито се виждат. Само по телевизията се били познавали, не е така! Когато стана скандалът „Костинброд“, Борисов беше шокиран. Той ми каза, че не може да разбере дали Делян е подмолен или е глупав. Борисов ми казва: Делян ми се обади в петък вечерта, на 10 май, 2 дни преди изборите и ми казва, къде си, бе, приятелю. И Делян казал да свършва кампанията, да пият по ракия и да се разберат какво да правят след изборите“, сподели Колтуклиева.

„Борисов беше много уплашен, когато беше в опозиция, някак с връщането на Горанов при Борисов, който си е на дистанционно управление от Пеевски, аз си казах на себе си „Иди си, Пеевски се връща обратно“. И наистина през Горанов, Пеевски се върна обратно“, спомня си журналистката.

Целия разговор със Соня Колтуклиева, вижте във видеото.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

8 коментара

 1. соня курвуклиева срам няма взимала е пари от цв. василев била е на повикване сега я е хванала амнезията ,Борисов с такива като нея не се цапа,злобата и е голяма защото е и отритната, видяхме я какво представлява в биг брадър жалка интригантка от която всички страняха

 2. Чета Бареков , чета Колтуклиева и намирам само прилики между тях двамата . И двамата не се срамуват , че са вземали пари от Цветан Василев , защото са „професионалисти“ по интриги и мръсотии , и двамата са позорно изритани от Бойко Борисов защото ги усети каква развалена стока са , и двамата повтарят като в унес , че са много“значими “ и че много неща зависят от тях , та затова прокуратурата ги преследва , и давамата са много горди от себе си , и двамата се имат за красиви и фешън. И дамата се слагат на всеки , който дава ПАРА. И двамата са с огромно просташко самочувствие. И двамата демонстрират висок стандарт , който не съответства на доходите им. И двамата се мразят , но скоро очаквам да плеснат и да се прегърнат , дори очаквам и Кулезич да заобича Бареков , водени от обща омраза. Това селско нахалство ли е или патология?

 3. Доволен

  към Милан защо Тиквата не им обръща внимание да му е ялова патката?

 4. не се гаси.....

  Слушам повторението на тази прокиснала боза и вече ми е смешно! Соня била отишла за последен път при Бойко Борисов, той пушел пура и се радвал, че се връща на власт и й казал, че ЩЕ бъдат бутнати две банки!!?? Кога е било това???? КТБ е затворена на 20 юни, а изборите са на 5 октомври!!!! Възрастта ли й пречи на Колтуклиева или нещо друго? Ако няма чистка в медиите и не се отървем от професионалните лицемери, нагаждачи и манипулатори, нямаме никакъв шанс. Докато по медиите вършеят изгладнели пиари, социнтелигенция в пенсионна възраст, фейсбук перекендета и сноби за мръсни поръчки, не виждам как ще се измъкнем от наложената ни крепостна простотия!

 5. Борисов не им обръща внимание , ама никакво това ги влудява ..

 6. Тези две грозни клявки вместо да интригантстват по Михнева , да вземат да пуснат техни интервютаа как величаеха Бойко Борисов и ГЕРБ , как му се обясняваха в любов с СМС-и и после когато не ги огря да получат скъпоплатена и висока позиция започнаха да го хачат Тези двете срещу пари за лифтинг и ботокс ще продадат и майките си. Оценявам дар слвото им , но всъщност миришат и са много гнили. Подкрепа не получават от колегите си журналисти , от никой , защото професионалистите са наясно какви подлоги са , пляскат им разни заблудени електрони. Наистина ме е гнус о тези двете. Като стари , грозни , разгонени жени са

 7. не се гаси.....

  Какви са от институционална гледна точка отношенията на Колтуклиева и Борисов? Тя не му е била медиен съветник, не му е била личен пиар, не е била шеф на кабинета му. Като я слушам, очевидно не му е била приятелка, нито доверен човек, защото каза, че не му е вярвала. Като каква тя ги разправя тези истории? С каква цел е стигнала до премиера? От интервюто прозира, че тя е била нарочен човек на Пеевски в обкръжението на Борисов. Не Борисов е имал интерес към Пеевски, а не обратното. Какво и къде е работила в онзи период Колтуклиева? Имала ли е трудов договор и къде? Ако цял ден плетеш интриги и разнасяш слухове, от какво живееш? Защо тя не е била медиен съветник на Борисов по закон, на какъвто той като премиер има право, има си и щатна бройка. Отговорът е много прост, по диковски прост – Колтуклиева е била на работа при Пеевски. Разбра се още когато се изпусна, че не му е вярвала на Борисов. Значи тя е получавала от разговори с премиера някаква информация, проверявала я, филтрирала я е, каза го, питала се е дали не я лъже, от страх да не подведе шефа си Пеевски. Така постъпва съгледвача, подслушвача, доносника, внедрения. Това е историята. Борисов е казал ТЕ ще срутят една-две банки, а не НИЕ ще ги срутим. Василев и Пеевски владееха държавата чрез КТБ и Бареков им беше политическия проект. Какво са му готвили на Борисов, ще си кажат един ден, но аз не чух нито веднъж, че Сончик по молба на Борисов е ходила при Пеевски. Тя е била част от, както я нарича, глутницата и сигурно е отговаряла за „влизането под кожата“ на Борисов. Това освен подъл трик, може да се счита и за висш пилотаж в пиара, предполагам. Как си представяте на една маса Кулезич, Колтуклиева, Беновска и Михнева? Още имам сърцебиене.

 8. Дървосекачът

  Струва ми се Трябва да осигурите макарМинимална Структурираност на г-ца Колтуклиева, г-це Кулезич…
  – вероятно дати, теми, ‘пресечни’ точки/теми…а и ВсеНякакви Директни Доказателства…
  (Успех !)