четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Соня Колтуклиева: „Глутницата“ лае срещу мен

Соня Колтуклиева: „Глутницата“ лае срещу мен

Името на журналиста Соня Колтуклиева е сред посочените за получаване на пари от КТБ. Тя е сред обвиняемите по мегаделото за КТБ. Колтуклиева гостува в студиото на „Честно казано“, за да разкаже защо тя е сред най-виновните за „източването“ на банката.

„Този месец стават 33 месеца, от както потерията тича след мен, глутницата лае срещу мен и беше наистина нормално, да използват очаквания дълго време обвинителен акт по мегаделото КТБ. В него очаквахме да чуем имената на политици, магистрати, банкери, но не и на Соня Колтуклиева, но се появих аз. Това ме кара да мисля, че аз съм много значима“, каза Колтуклиева.

Според Колтуклиева това е предупреждение да внимава какво пише и какво говори. По думите й тя е очаквала да бъде набедена, защото говори неудобната истината за фалита на КТБ. Колтуклиева заяви, че е станала неудобна още на 21 юли 2014 година, когато подава сигнал до етичната комисия на ВСС за разглеждане на дейността на медии свързани с Делян Пеевски.

В предаването тя разкри ексклузивна информация за Делян Пеевски, Бойко Борисов, Цветан Василев, Алексей Петров и връзките между тях. Вижте подробности във видеото.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

3 коментара

 1. Хахахахах….майко мила,колко глупости накуп!

 2. Къде се загубите? 🙂

 3. Дървосекачът

  Вижте, г-це Кулезич ….честно казано Защо да Продължаваме да си Пилеем Времето я ?!
  – Имате телевизия ! Телевизия ! … Глобална !
  – Имате Комуникации ! Комуникации ! … Всевъзможни !
  ….ами ха просто Да потърсим Необходимите-Ни Хора Знаещи&Можещи (от ДолноНанагорнище и НюЙорк, от София и Сиатъл, от Павликени и Париж ..и т.н. И т.н.) + да ги Препитаме …
  И ! – просто Да започваме !!!
  Ние. Всички. Заедно.