сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Смях и свалки в най-новата българска комедия

Смях и свалки в най-новата българска комедия

Премиерата на българската комедия „Сексакадемия: мъже“ е на 21 април, а филмът oбещава много смях, свалки и съвети към онези, които не знаят как да подходят към обекта на своите желания.

Историята разказва за опитите на смотан програмист (в ролята Иво Аръков) да плени новата си колежка Даян (Елена Боева). В нелеката задача му помага Мистър Д (Димо Алексиев) – водещ на курс за сваляне на жени по безотказните техники на Дон Жуан. Купонът загрубява след появата на Радина (Диляна Попова), която е приятелка от детството на Жан и на Рок Стронг (Ники Сотиров), майстор по невролингвистично програмиране, който се опитва да вербува Жан за свой последовател.

За любовта и вечните сюжети, както и как се прави независимо кино у нас в еМисия България разговаряме с актьорите Цветан Николов и Елена Боева:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …