четвъртък , 24 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Код 11-13 / Служители на ВЕЦ отново на протест
Capture

Служители на ВЕЦ отново на протест

Защо служители на ВЕЦ се вдигнаха отново на протест пред Министерство на енергетиката – темата коментира главен инженер ремонти на предприятието Драгомир Димитров, който гостува в КОД 11-13.

„Проблемът е от 2015 г. от назначението на Веселин Маневски като управител на предприятие „Водноелектрически централи“. Проблемът засяга методите на управление, организацията на работа и кадровата политика на Маневски – това са трите основни точки, които ни притесняват“, обясни инж. Димитров.

По думите му, през последните две години са уволнени висококвалифицирани кадри, а на тяхно място са назначени лица от структурите на ГЕРБ. „Това поляризира колектива в предприятието и обстановката достигна до момент, в който нетърпимостта е пълна. Върху г-н Маневски има политически чадър и той се чувства недосегаем“, категоричен е Димитров.

Вижте целия разговор по темата в следващото видео!

Вижте също

norki

Природозащитници на протест срещу фермите за норки

Утре от 11:30 часа пред Министерството на замеделието природозащитници ще излязат на протест срещу фермите …

Един коментар

  1. Боряна Борисова

    Поздравявам телевизия BIT, че се осмели да даде гласност на този проблем. Свидетели сме на пълно медийно затъмнение от всички други телевизии и вестници. Причината е политическия чадър върху въпросната личност – Веселин Маневски. Съсипва се едно енергийно предприятие и то с благословията на управляващите.